Esküvők és rendezvények

Esküvők

Esküvők

Mondjátok ki az „Igent” a természetben: napsütésben, naplementében, vagy ha igazán különlegesre vágytok, akkor sötétedés után a csillagfényes égbolt alatt. Mi kipróbáltuk, s igazán varázslatos a balzsamos esti levegőben fénylő megannyi világító lampion, fényfüzér, mécses között összekötni életetek fonalát…

Egy tökéletes esküvőhöz elengedhetetlen az igazán finom vacsora. Ételeink ízeiben megelevenedik a puszta varázsa, nagymamáink otthoni ízvilága, s mindezt szívből jövő vendégszeretettel tálaljuk Nektek. Ajánlatunk összeállításakor kiemelt figyelmet kaptak a hagyományos lakodalmas ételek, melynek fogásai tradicionális módon, bográcsban, kemencében készülnek.

Születésnapok, üzleti találkozók, konferenciák és egyéb események

Szenvedélyünk, hogy tökéletes hátteret teremtsünk születésnapja, üzleti találkozója, rendezvénye vagy konferenciája számára. Gyönyörű tanyáinktól a rusztikus pajtánkig, helyszínünk minden részletét a vendégek különleges igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki.

Itt magánéletet, gyönyörű területeket, bőséges helyet talál vendégei számára, beltéri és kültéri helyszíneket, valamint példaértékű kiszolgálást munkatársainktól.

Tökéletes vidéki hátteret kínálunk a legemlékezetesebb pillanatokhoz anélkül, hogy a kényelmet és a komfortot feláldoznánk.