Farm Inn, Zalacsany

Étlap … ami nincs, avagy a szezon írja aszerint, ami éppen van

A főzés nálunk sétával kezdődik a kertünkben, vagy a gazdánál, esetleg a piacon tett látogatással, mivel előnyben részesítjük a frissen szedett zöldséget, gyümölcsöt. Az épp aktuális alapanyag alapján találjuk ki, mi kerüljön vendégeink tányérjára. Táblánkon rendszeresen szerepel a mangalica, bivaly, bárány, szürkemarha és egyéb húsok. Ételeinket a klasszikus főzésre alapozva, régi recepteket is elővéve, több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező séfünk tudásával és korszerű kreativitásával ötvözve készítjük.

A természetes ízek híve vagyunk. Konyhánkból kiűztük a mesterséges ízfokozókat, adalékanyagokat. A kertünkben vágott zöldfűszerekkel ízesítünk szívesebben. Kenyerünket magunk sütjük, a rétest mi nyújtjuk, helyben készült szörpökkel, termelői gyümölcslevekkel, sajtokkal, finom borokkal és különleges környékbeli pálinkákkal várjuk vendégeinket. Valljuk, hogy a minőségi gasztronómia feltétele a jó alapanyag és a szívből jövő vendéglátás. A csodálatos kilátás és az erdő mellett megélhető nyugalom is hozzásegít ahhoz, hogy test és lélek is jól lakjon.

Az étterem beltéri befogadóképessége 30 fő

Nagy társaságot fedett kerthelyiségünkben tudunk kiszolgálni

Vállaljuk kisebb - nagyobb családi ünnepségek, születésnapok, esküvők, céges és egyéb rendezvények lebonyolítását, előzetes egyeztetést követően a feltüntetett nyitvatartási időn kívül is.

Forduljon hozzánk bizalommal, mindenben igyekszünk az Ön igényeihez igazodni.