Rólunk

Vidéki hangulat, festői környezet, természetes ízek

Hazánk délnyugati részén, a Zalai dombság ölelésében fekszik Zalacsány település. Ennek a kedves falunak a része Örvényeshegy, mely páratlan természeti szépséggel rendelkezik: az Örvényes patak és az erdő szomszédságában találhat ránk, aki szíves vendéglátásra, finom falatokra, vagy éppen pihenésre, kikapcsolódásra vágyik.

Sokan fel tudjuk idézni azoknak az ételeknek az ízét, melyekkel nagyanyáink konyhaasztalánál ülve találkoztunk. Akkoriban a főzéshez használt alapanyagok még igaziak voltak: a gazdák kitartó munkájának, a természet erejének köszönhettük őket. Ma is fontos lenne tudnunk, hogy mit eszünk. A terület adottságai lehetővé teszik, hogy különféle zöldségeket, gyümölcsöket saját kezűleg termeljünk meg itt, helyben. Ezzel kiváló alapanyagot tudunk biztosítani éttermünk, a Farm Inn Fogadó konyhájának. Mivel fontos számunkra az összetartás, ezért a környékbeli gazdák termékeit is előtérbe helyezzük.

Kóstolhatnak házi sajtokat, szörpöket, gyümölcsleveket, finom borokat, és a közeli pálinkafőzdék különleges pálinkáit. S ha esetleg valami nagyon ízlik, Kamraboltunkban bespájzolhatnak akár télire is az üvegbe zárt finomságokból. Nincs modern csúcstechnológiával felszerelt konyhánk, hanem úgynevezett „háziasszony-technológiával” dolgozunk, ami egyúttal azt is jelenti: minden ételünk egyik összetevője a szeretet.

Várjuk!

A Farm Inn Csapata

Rólunk írták

A we love balaton többet is írt …