Szállás

Kempingezés Zalában: ahol átélheti a természetet

Egy csendes, vidéki környezetbe várjuk Önt és Családját, ahol a patakpart, az erdő és a csodálatos kilátás gondoskodnak arról, hogy Ön kikapcsolódjon, lelassulhasson ebben a rohanó világban. Családias portánkon nyugalom, éttermünkben, a Farm Inn Fogadóban természetes ízek, a környéken pedig sok látnivaló és színes programok várják. A túrázni vágyók nagy sétákat tehetnek a közeli erdőben, de információval szolgálunk távolabbi kirándulások kiválasztásához is.

Hogy jól induljon a nap, igény esetén bőséges falusi reggelit készítünk. Éttermünk nyitvatartási idejében ebédelési és vacsorázási lehetőséget nyújtunk. Konyhánkon tradicionális módon, friss alapanyagokból készítjük ételeinket a háztáji kisgazdaságunkban megtermelt, illetve regionális termelők portékáját előnyben részesítve.

Vendégeink előszeretettel látogatják a Zala-völgyi Nyitott Porták eseményeit, ahol megismerkedhetnek a falusi hagyományokkal. Bővebben a www.nyitottportak.hu oldalon olvashatnak.

Kedvelt célpont Keszthely városa, Kis-Balaton, Zalaszántón a Sztúpa, a Rezi vár romjai, tapolcai tavasbarlang, stb.

A termálfürdők kedvelőinek a közelben az alábbi termálfürdők kiváló fürdési lehetőséget nyújtanak:

Mini Camping

Területünkön árnyékos és napos, villamos árammal ellátott, füvesített helyek kerültek kialakításra lakókocsik, lakóautók és sátrak számára. Tisztálkodáshoz vizesblokk áll rendelkezésre, és vendégeink részére egy mosógéppel felszerelt közös mosókonyha is kialakításra került.

Nyitva 2024-ben: június 25 - augusztus 25

Áraink 2024. július 1-től

Helypénz 2 főig: 14.000,-Ft/éjszaka (tartalmazza lakókocsi-, lakóautó- vagy sátorhelyet, parkolást, vizesblokk és villanyáram (6A) használatát)

NYITÁSI KEDVEZMÉNY! A 2024-es szezonra 06.30.-ig leadott foglalások esetén a helypénz 14.000 forint helyett MOST CSAK 11.600,-Ft/éjszaka/2 főig (Minimum foglalható 2 éjszaka!)

Minden további személy 3.600,-Ft/éjszaka/fő

Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. (400,-Ft/éjszaka/fő)

Mosógép használata 2.400,-Ft/mosás (öko mosószert biztosítunk)

Elektromos autók töltésére nincsen lehetőség.

Szeretettel várjuk Önöket!

További részletekért forduljon hozzánk az info@farminn.hu email címen!